Om Bergåse

Vi gör dig trygg i din renovering

BERGÅSE anses vara en av Helsingborgs bästa färgbutiker med mer än 60 års erfarenhet från branschen – en trygghet för dig som behöver hjälp med renovering och val av produkter. Just därför lockar vi årligen kunder från hela nordvästra Skåne.

BERGÅSE erbjuder dig en svårslagbar helhet eftersom vi är professionella rådgivare för hem, företag och industri avseende målning, tapetsering och golvläggning men även ombesörjer målnings-, golvläggnings-, rörläggnings- och byggnadsarbeten. Läs om våra jobb vi har utfört.
BERGÅSE är familjeföretaget som har erfarenheten och kunnandet, samt ett brett och högkvalitativt sortiment från ledande leverantörer. BERGÅSE är dessutom kontrakterad leverantör för Myresjöhus vilket är ett gott tecken på att vi, tillsammans med vårt breda kontaktnät av hantverkare, håller hög klass.

Tradition och nytänkande – kvalitetsprodukter för alla
Vår anrika resa började 1953 då Hans Bergåse grundade företaget. Och nu, drygt 60 år senare, står vi starkare än någonsin. Vår strävan efter att hålla ett sortiment av prisvärda kvalitetsprodukter åt alla har gjort oss till en framstående partner åt professionella hantverkare och en given butik för konsumenter.
Vi på BERGÅSE kan också stoltsera med att en del av personalen är diplomerade enligt ECO/BoråsTapeter och Caparol.
Vårt fortsatta löfte är att erbjuda dig de bästa lösningarna med bl a produkter som passar dina projekt, goda tips och råd samt hantverkarhjälp – allt för att du ska vara trygg i dina hemmaprojekt – renovering med ett leende på läpparna!

Bra priser blir bättre!
Vi är naturligtvis måna om hög servicenivå, men även att priserna är konkurrenskraftiga. Oavsett om vi har en kampanj rullande eller inte, så får du förmånliga priser via Lyoness Lojalitetsprogram, vilket kan liknas vid en rabattstege eller Cashback.


Rådgivande butikspersonal

fredrikFredrik Bergåse

pernillaPernilla Bergåse

magnus_hultbergMagnus Hultberg Janne Olsson

(bild kommer inom kort)

mattiasMattias Rasmussen

Övrig personal

annikaAnnika Andersson (Ekonomi)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *